ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ VIP ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ VIP ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ

07, Δεκεμβρίου 2017ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ VIP ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ!
 
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνεται η ευκαιρία σε όποιον/α ενδιαφέρεται, να παρακολουθήσει ένα άψογα οργανωμένο VIP Flight Attendant Seminar, με ολοκληρωμένες ενότητες και παρουσιάσεις, που ανταποκρίνονται απόλυτα στην πραγματική φύση της δουλειάς.

Το "Τhe Vip Excellence" πρωτοπορεί στην Ελλάδα καθώς αποτελεί το πρώτο κέντρο καριέρας που εξειδικεύεται στο χώρο του business aviation, ενώ πρόκειται και για το μοναδικό στο είδος του!
 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ VIP FLIGHT ATTENDANT (VFA);
 
Μία αεροσυνοδός που εργάζεται σε vip jets ή καλύτερα στον τομέα της corporate αεροπορίας, διαφέρει σε πολλά σημεία από μία commercial, που αναλαμβάνει εμπορικές πτήσεις. Μπορεί το αντικείμενο να είναι το ίδιο, δηλαδή οι πτήσεις, ωστόσο ο ρόλος, τα καθήκοντα αλλά και οι υπηρεσίες είναι συνολικά περισσότερα και διαφορετικού επιπέδου.
 
Μία Vip αεροσυνοδός, μπορεί να εργαστεί full time σε business/vip jets, τα οποία ανήκουν σε κάποια εταιρεία, μπορεί να δουλέψει για μία συγκεκριμένη οικογένεια στο δικό τους private jet και μπορεί επίσης να ανήκει στην κατηγορία των freelancer αεροσυνοδών, η οποία είναι πιο σπάνια μεν, ωστόσο είναι αρκετά λειτουργική (όσον αφορά το πρόγραμμα κυρίως).
 
Ο ρόλος και τα καθήκοντα μιας Vip αεροσυνοδού δεν ξεκινούν από τη στιγμή του briefing στο αεροδρόμιο, ούτε καν από τη στιγμή που φορά τη στολή. Ξεκινούν πολλές φορές από την προηγούμενη μέρα, ίσως και πολλές ημέρες πριν. Ουσιαστικά ξεκινούν από τη στιγμή που χτυπά το τηλέφωνό της και την ενημερώνουν για την πτήση της. Μία VFA οργανώνει το catering και τα μενού, φροντίζει special requests αν υπάρχουν παιδιά στην πτήση, αγοράζει εφημερίδες και περιοδικά, διαλέγει λουλούδια, ελέγχει το αεροπλάνο, καθαρίζει το αεροπλάνο, αναλαμβάνει όλη την επικοινωνία με τους handlers, αναφορικά με το δικό της κομμάτι, στρώνει τα κρεβάτια, αρωματίζει το αεροπλάνο, ετοιμάζει welcome snacks, υποδέχεται τους επιβάτες και έπειτα από όλα αυτά και άλλα πολλά, ξεκινά η πτήση της. 
 
Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οφείλει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα από το 5-star service αλλά και τη γενικότερη εικόνα και συμπεριφορά της. Βρίσκεται άλλωστε δίπλα σε εξαιρετικά επιφανείς ανθρώπους, οι οποίοι απολαμβάνουν τέτοιου είδους υπηρεσίες στην καθημερινότητά τους και μπορούν να ξεχωρίσουν αμέσως το υψηλό, μέτριο ή κακό επίπεδο αυτών. 
 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ VIP FLIGHT ATTENDANT
 
Δεν αρκεί να σου αρέσουν τα ταξίδια για να γίνεις VFA. Θα πρέπει να σου αρέσει να εξυπηρετείς και να να είσαι έτοιμη να αφοσιωθείς σε κάθε πτήση ξεχωριστά. Κάθε πτήση  θα είναι μοναδική χάρη σε εσένα και η επιβράβευσή σου θα είναι ο ευχαριστημένος επιβάτης και οι επευφημίες της εταιρείας σου. 
 
Επίσης, οι μισθοί είναι υψηλότεροι και τα προνόμια περισσότερα. Θα ταξιδεύεις παντού στον κόσμο, χωρίς να περιορίζεσαι σε συγκεκριμένα δρομολόγια και θα έχεις την ευκαιρία να ανεβάσεις το επίπεδο του γούστου και των προτιμήσεών σου. Η δουλειά αυτή είναι μία τεράστια ευκαιρία να γνωρίσεις την καλύτερη, πιο luxury πλευρά του κόσμου. 
 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
 
Διότι είναι το μοναδικό στην Ελλάδα, δε χρειάζεται να βγεις εκτός συνόρων για να το παρακολουθήσεις, είναι πλούσιο σε συμβουλές και καθοδήγηση και βασίζεται σε γνώσεις και εμπειρία 10 χρόνων. 
 
Να το παρακολουθήσεις, διότι εάν δεν έχεις αυτές τις γνώσεις, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις αντίστοιχη δουλειά. Οι Vip εταιρείες συνήθως δε σε εκπαιδεύουν πάνω σε όλα αυτά, απαιτούν κάτα κάποιο τρόπο να τα γνωρίζεις και θέλουν να είσαι σε θέση να ανταποκριθείς σε υψηλού επιπέδου απαιτήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως απαιτούν να έχεις προϋπηρεσία σε vip service, είτε από κάποιο πεντάστερο ξενοδοχείο, είτε εστιατόριο. 
 
Παρακολουθώντας αυτό το σεμινάριο, θα αποκτήσεις μία ολοκληρωμένη γνώση για τη δουλειά αυτή, από τα καθήκοντα και τις υπηρεσίες, μέχρι τη διαδικασία του 5-star service, το στήσιμο του τραπεζιού, το σερβίρισμα του κρασιού, το catering και τα μενού. 
 
Μέσα σε 5 ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάθε μικρή και σημαντική λεπτομέρεια της δουλειάς, μέσα από μία διαδραστική διαδικασία, εμπλουτισμένη με αμέτρητα case studies και πραγματικά παραδείγματα. 
 
Και όλα αυτά θα σου τα δείξουμε εμείς, έχοντας δίπλα μας διακεκριμένους επαγγελματίες από το χώρο του φαγητού, του κρασιού αλλά και της ομορφιάς. Μετρούμε 10 χρόνια πλούσιας εμπειρίας στο χώρο αυτό, γνωρίζουμε καλά όλες τις κατηγορίες όπως full time, part time, freelancer αλλά και personal assistant εν πτήσει, ξέρουμε καλά τι είναι αυτό που πρέπει να μάθεις, έχουμε υπάρξει στη θέση σου και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρεις ΟΛΑ τα εφόδια για μία επιτυχημένη καριέρα.

 
Αυτή είναι η υπόσχεση και η δέσμευσή μας! 

 
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΩΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ

Εάν δεν έχεις ξαναδουλέψει ως αεροσυνοδός, μπορείς και πάλι να παρακολουθήσεις το σεμινάριο και μπορείς φυσικά να βρεις και αντίστοιχη δουλειά. Αρκεί να είσαι διατεθιμένη να μετακομίσεις εκτός Ελλάδος -αν χρειαστεί- και να έχεις όρεξη να δουλέψεις λίγο παραπάνω, ώστε να μάθεις περισσότερα πράγματα για την αεροπορία. Η προϋπηρεσία ως αεροσυνοδός βοηθά, ωστόσο θεωρείται μεγάλο προσόν εάν έχεις εργαστεί σε οποιοδήποτε τομέα του customer service. 

Προτού παρακολουθήσεις το σεμινάριο αυτό, θα έχεις όλες τις απαραίτητες συμβουλές και εισαγωγικές πληροφορίες, μέσω ενός private consulting session, ώστε να μπεις στο τμήμα του Vip Flight Attendant Seminar έχοντας κάποιες βασικές γνώσεις. Επίσης, θα πρέπει να καλύπτεις κάποιες βασικές προϋποθέσεις, όπως: ηλικία άνω των 18 ετών, ελάχιστη εκπαίδευση απολυτήριο λυκείου, άπταιστα αγγλικά και όχι τατουάζ σε εμφανή σημεία από στολή.

 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ; 

Επικοινωνείστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία του επόμενου σεμιναρίου. 


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;

Μπες στη σελίδα των σεμιναρίων του "The Vip Excellence", ενημερώσου για το πρόγραμμα, τις ενότητες, τις τιμές αλλά και τους τρόπους πληρωμής και έπειτα πάτα BOOK NOW για να κλείσεις τη θέση σου! Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εδώ

ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ!