ΤΑ TOP 3 BUSINESS JETS ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΑ TOP 3 BUSINESS JETS ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

04, Ιουνίου 2018

Στον τομέα των business jets, η άνεση και η αποτελεσματικότητα είναι δύο λέξεις-κλειδιά που εξασφαλίζουν την επιτυχία. Εκτός από την γρήγορη μετακίνηση από το ένα μέρος του πλανήτη στο άλλο που είναι ο βασικός στόχος, η εμπειρία μίας πτήσης θα πρέπει να προσφέρει άψογο customer service, πολυτέλεια και πολλά amenities
 
Τα καλύτερα private jet στον κόσμο συνδυάζουν όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα - από υπερσύγχρονα entertainment system, εξαιρετικές τεχνολογικές επιδόσεις και μεγαλύτερες καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 18 επιβάτες.  
 
Παρακάτω θα βρεις τα αεροσκάφη που ανήκουν στην κατηγορία "best of the best" στον πλανήτη! 
 
 
1.Gulfstream G650/G650ER 
 
Η ταχύτητά του φλερτάρει την υπερηχητική, το στυλ του είναι απαράμιλλο και οι inflight παροχές του εντυπωσιάζουν. Τo Gulfstream G650 και το αντίστοιχο G650ER (extended-range) είναι η επιτομή του business jet καθώς προσφέρει σύνδεση ίντερνετ, δορυφορικό τηλέφωνο, high-definition οθόνες και σύστημα ήχου για να διευκολύνει οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα. Τα χειροποίητα δερμάτινα καθίσματα, τα πορσελάνινα σερβίτσια και οι high-fashion λεπτομέρειες το κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό. 
 


 
2.Cessna Citation Latitude 
 
Ένα από τα πιο δημοφιλή jet σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι άδικα - to Cessna Citation Latitude προσφέρει αποτελεσματικότητα και άνεση στον μέγιστο βαθμό. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι απόλυτα προσωποποιημένες λεπτομέρειές του: από τα υπέροχα custom χαλιά, τα καθίσματα που δημιουργούνται με βάση τον σωματότυπο κάθε επιβάτη, τα προσεκτικά επιλεγμένα σερβίτσια και τα απαράμιλλης ποιότητας και στυλ υφάσματα που είναι διαθέσιμα για ένα made-to-order αεροσκάφος! 
 


 
3.Embraer Phenom 300/300E 
 
Κατακτά τον τίτλο του best-selling jet στην κατηγορία των light jets σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία τέσσερα χρόνια καθώς συνδυάζει εργονομική σχεδίαση, άνεση και πολυτέλεια. Μπορεί να μεταφέρει από 6 έως 10 επιβάτες, διαθέτει χώρο για μία ξεκούραστη πτήση και ένα πρωτοποριακό, high-tech πάνελ στο κέντρο της οροφής της καμπίνας με οθόνες υψηλής ανάλυσης αλλά και διακόπτες για να ρυθμίζεται το φως και η θερμοκρασία.