ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ: EMIRATES, AEGEAN - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ: EMIRATES, AEGEAN - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

03, Απριλίου 2019


**CLOSED**


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ;

Ο Απρίλιος είναι η ευκαιρία σου να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Δύο μεγάλες και αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες σε προσκαλούν να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, συμμετέχοντας στα Invite Only Events που διοργανώνουν ή συμπληρώνοντας την online αίτησή τους. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το κάθε Job Opening -  όλες συγκεντρωμένες σε ένα άρθρο. 

Η Emirates και η Aegean σε προσκαλούν να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου να εργαστείς για αυτούς, με την κάθε εταιρεία να έχει τα δικά της requirements. 
EMIRATES

Η Emirates διοργανώνει INVITE ONLY EVENT στην Αθήνα τον Απρίλιο, με τις λεπτομέρεις του event να αναγράφονται παρακάτω. Εάν καλύπτεις τα παρακάτω κριτήρια και πιστεύεις πως μπορείς να ανταποκριθείς στη δουλειά της αεροσυνοδού, μπορείς να παραβρεθείς στο OPEN DAY αυτού του μήνα - προαιρετικά συμπληρώνοντας την ONLINE ΑΙΤΗΣΗ

Πιο αναλυτικά, τα Requirements όπως τα έχει αναρτήσει η εταιρεία στο Site της είναι τα εξής:

  • At least 21 years of age at the time of joining
  • Arm reach of 212 cm while standing on tiptoes
  • Minimum height of 160 cm
  • High school graduate 
  • Fluency in English (written and spoken)
  • No visible tattoos while you’re in Emirates cabin crew uniform (cosmetic and bandage coverings aren’t allowed)
  • Can adapt to new people, new places and new situations
  • Physically fit for this demanding role with a healthy Body Mass Index (BMI)

PHOTO REQUIREMENTS

Η Emirates έχει αναρτήσει online έναν οδηγό για τη σωστή φωτογραφία που θα πρέπει να επισυνάψεις στην αίτησή σου. ΜΠΕΣ ΕΔΩ για να δεις αναλυτικά τις οδηγίες.


ONLINE ΑΙΤΗΣΗ

Η συμπλήρωση της online αίτησης απαιτεί αρχικά να έχεις συντάξει το βιογραφικό σου, ώστε να έχεις συγκεντρωμένες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προφίλ σου. Έπειτα θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα ένα προς ένα, ώστε να φτάσεις στο τελικό στάδιο επιβεβαίωσης. Εάν δεν ξέρεις πως να συμπληρώσεις την αίτηση, διάβασε τη διαδικασία αναλυτικά στο MARYHOP, TO BLOG ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ. Για το συγκεκριμένο OPEN DAY EVENT δεν είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση της αίτησης.

EMIRATES OPEN DAY
ΑΘΗΝΑ
Hotel: Athenaeum InterContinental; 89-93 Syngrou Avenue
14 Απριλίου 2019 
09:00AM

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
Updated CV και 1 φωτογραφία
 

 AEGEAN AIRLINES

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα αναζητά αεροσυνοδούς για τη βάση της στην Αθήνα. Το Job Opening αναρτήθηκε στο SITE της εταιρείας στις 13 Μαρτίου 2019. Για τη συγκεκριμένη θέση, θα πρέπει να καλύπτεις τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 

REQUIREMENTS
Απολυτήριο Λυκείου
Άπταιστα Αγγλικά
Δεύτερη ξένη γλώσσα θα θεωρηθεί προσόν (Γαλλικά, Ρώσικα, Ιταλικά ή Γερμανικά)
Πτυχίο ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης θα θεωρηθεί επίσης προσόν
Ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (άνδρες)


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ:

Updated CV
Πρόσφατη φωτογραφία (μέγεθος διαβατηρίου)

Κάνε την αίτησή σου ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ;

Καταρχάς γιατί γνωρίζουμε το χώρο πολύ καλά, έχουμε μελετήσει τη διαδικασία της συνέντευξης, έχουμε εκπαιδευτεί στη σύνταξη βιογραφικών, είμαστε σε επαφή με την αγορά, αγαπάμε αυτό το επάγγελμα και θέλουμε να σε βοηθήσουμε να πετύχεις!


ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Θα μελετήσουμε, θα σχεδιάσουμε και θα συντάξουμε το βιογραφικό σου και μέσα από μία προγραμματισμένη face-to-face ή skype συνεδρία θα το προσαρμόσουμε, θα το τελειοποιήσουμε και θα σε προετοιμάσουμε για το όνειρο. Δεν είναι όλα τα βιογραφικά για όλες τις δουλειές και δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να σε βοήθησουν για κάτι τέτοιο. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ και μαζί θα χτίσουμε την καριέρα σου!

Αφού συντάξουμε το βιογραφικό σου, θα σε προετοιμάσουμε έπειτα για τη διαδικασία της συνέντευξης: από το τι πρέπει να φορέσεις, τι πρέπει να πεις ή να μην πεις, πως να καθίσεις, πως να απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις, πως να βαφτείς (φυσικά και θα πρέπει να ξέρεις το πως) ή τι να αποφύγεις. Θα κάνουμε μαζί πραγματικά case studies και interview role play, θα γίνει στα αγγλικά, θα εξοικειωθείς, θα νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση και θα είσαι πλέον έτοιμη για τη μεγάλη μέρα. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να σε ενημερώσουμε αναλυτικά!


WE KNOW HOW TO DO IT, COUNT ON US!
 Disclaimer: Δεν έχουμε αποκλειστική συνεργασία με καμία αεροπορική εταιρεία, δεν ενεργούμε σαν επίσημος recruiter ή αντιπρόσωπος για κάποια από αυτές, αλλά ιδιωτικά και συμβουλευτικά, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας χωρίς κάποια δέσμευση με τρίτο συνεργάτη.