ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ: QATAR & AEGEAN - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ '19

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ: QATAR & AEGEAN - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ '19

03, Ιανουαρίου 2019


Ο Ιανουάριος είναι μήνας αποφάσεων και μεγάλων αλλαγών. Είναι ο μήνας που πρέπει επιτέλους να πάρεις εκείνη την τέλεια απόφαση να αλλάξεις εντελώς τη ζωή σου, να χτίσεις την επαγγελματική σου καρέρα, να ταξιδέψεις στον κόσμο, ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ. 

Τρεις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες προερχόμενες από τρεις εντελώς διαφορετικούς προορισμούς, ανοίγουν τις πόρτες τους για αιτήσεις και αυτό το post θα σε βοηθήσει να μάθεις τις λεπτομέρειες για το κάθε Job Opening -  όλα συγκεντρωμένα σε ένα άρθρο. 

Η Qatar και η Aegean σε προσκαλούν να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου να εργαστείς για αυτούς, με την κάθε εταιρεία να έχει τα δικά της requirements. 


QATAR AIRWAYS || CLOSED

Η Qatar Airways σε προσκαλεί να παραβρεθείς στο Open Day που διοργανώνει στο κέντρο της Αθήνας αυτό το μήνα, αφού καλύπτεις φυσικά τις παρακάτω προϋποθέσεις, όπως αναφέρονται και πιο αναλυτικά στο SITE της: 
 

  • Minimum age of 21 years
  • Minimum arm reach of 212 cms on tip toes
  • Minimum high school education with fluency in written and spoken English
  • Excellent health and fitness
  • Willingness to relocate to Doha, Qatar
  • Outgoing personality with good interpersonal skills and the ability to work with a multinational team.


QATAR AIRWAYS OPEN DAY

ΑΘΗΝΑ
Venue: Hotel: Athenaeum InterContinental; 89-93 Syngrou Avenue
Date: 20 Ιανουαροίου 2019
Time: 09:00AM
Attire: Formal Business


ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ:

Updated CV
Φωτοτυπία Διαβατηρίου
Φωτογραφία (μέγεθος διαβατηρίου / formal business attire)
Φωτοτυπία από απολυτήριο λυκείου ή πτυχίο ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης εφόσον υπάρχει 
 

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ OPEN DAY
Η Qatar Airways θεωρεί προϋπόθεση τη συμπλήρωση της online αίτησης, προτού παραβρεθείς στο event. ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ OPEN DAY, εάν δεν έχεις κάνει online την αίτηση, καθώς θα σου ζητηθεί ο αριθμός της αίτησης αυτής την ημέρα της συνέντευξης. Μπορείς να κάνεις ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Θα σου ζητηθεί να επισυνάψεις τα παρακάτω:
Resume / CV
Πρόσφατη έγχρωμη ολόσωμη φωτογραφία
Φωτοτυπία από απολυτήριο λυκείου ή πτυχίο ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης εφόσον υπάρχει 
Φωτοτυπία Διαβατηρίου

 AEGEAN AIRLINES

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα αναζητά αεροσυνοδούς σε τρεις κεντρικές βάσεις της, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης. Τα Job Openings αναρτήθηκαν στο SITE της εταιρείας 13 & 21 Δεκεμβρίου 2018. Για τη συγκεκριμένη θέση, θα πρέπει να καλύπτεις τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 

REQUIREMENTS
Απολυτήριο Λυκείου
Άπταιστα Αγγλικά
Δεύτερη ξένη γλώσσα θα θεωρηθεί προσόν (Γαλλικά, Ρώσικα, Ιταλικά ή Γερμανικά)
Πτυχίο ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης θα θεωρηθεί επίσης προσόν
Ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (άνδρες)


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ:

Updated CV
Πρόσφατη φωτογραφία (μέγεθος διαβατηρίου)

Κάνε την αίτησή σου για τις παρακάτω πόλεις:


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 || CLOSED

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ;

Καταρχάς γιατί γνωρίζουμε το χώρο πολύ καλά, έχουμε μελετήσει τη διαδικασία της συνέντευξης, έχουμε εκπαιδευτεί στη σύνταξη βιογραφικών, είμαστε σε επαφή με την αγορά, αγαπάμε αυτό το επάγγελμα και θέλουμε να σε βοηθήσουμε να πετύχεις!


ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Θα μελετήσουμε, θα σχεδιάσουμε και θα συντάξουμε το βιογραφικό σου και μέσα από μία προγραμματισμένη face-to-face ή skype συνεδρία θα το προσαρμόσουμε, θα το τελειοποιήσουμε και θα σε προετοιμάσουμε για το όνειρο. Δεν είναι όλα τα βιογραφικά για όλες τις δουλειές και δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να σε βοήθησουν για κάτι τέτοιο. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ και μαζί θα χτίσουμε την καριέρα σου!

Αφού συντάξουμε το βιογραφικό σου, θα σε προετοιμάσουμε έπειτα για τη διαδικασία της συνέντευξης: από το τι πρέπει να φορέσεις, τι πρέπει να πεις ή να μην πεις, πως να καθίσεις, πως να απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις, πως να βαφτείς (φυσικά και θα πρέπει να ξέρεις το πως) ή τι να αποφύγεις. Θα κάνουμε μαζί πραγματικά case studies και interview role play, θα γίνει στα αγγλικά, θα εξοικειωθείς, θα νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση και θα είσαι πλέον έτοιμη για τη μεγάλη μέρα. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να σε ενημερώσουμε αναλυτικά!


WE KNOW HOW TO DO IT, COUNT ON US!
 Disclaimer: Δεν έχουμε αποκλειστική συνεργασία με καμία αεροπορική εταιρεία, δεν ενεργούμε σαν επίσημος recruiter ή αντιπρόσωπος για κάποια από αυτές, αλλά ιδιωτικά και συμβουλευτικά, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας χωρίς κάποια δέσμευση με τρίτο συνεργάτη.