ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

07, Ιανουαρίου 2020


ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ;

* Το παρακάτω άρθρο είναι ενημερωτικό.

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις συγκεντρωμένες τις λεπτομέρειες για όλες τις αεροπορικές εταιρείες που αναζητούν αυτό το μήνα Cabin Crew. Διάβασε με προσοχή τις απαιτήσεις της κάθε εταιρείας και εφόσον καλύπτεις τις προϋποθέσεις, κάνε την αίτησή σου.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ πως το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει να έχεις είναι ένα σωστά δομημένο βιογραφικό, στο οποίο θα υπάρχει ενσωματωμένη μία επαγγελματική φωτογραφία. Το βιογραφικό σου είναι το εισιτήριο της επιτυχίας σου και το χρειάζεσαι σε κάθε περίπτωση - ακόμη κι αν η διαδικασία περιλαμβάνει online αίτηση. 

Εάν δεν ξέρεις πως να φτιάξεις σωστά το βιογραφικό σου ή δε γνωρίζεις πως να παρουσιάσεις ένα επαγγελματικό προφίλ στην εκάστοτε εταιρεία, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να σε κατευθύνουμε μέσω της one-to-one συνεδρίας CV WRITING - μία απόλυτα προσωποποιημένη συνεδρία εστιασμένη στο δικό σου προφίλ.

EMIRATES 

Η Emirates διοργανώνει Open Days σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να κυνηγήσουν μία καριέρα ως Cabin Crew, να παραβρεθούν στα events. Οι λεπτομέρειες για τα Open Days αναγράφονται αναλυτικά παρακάτω. 

Τα Requirements όπως τα έχει αναρτήσει η εταιρεία στο Site της είναι τα εξής:
 

 • At least 21 years of age at the time of joining
 • Arm reach of 212 cm while standing on tiptoes
 • Minimum height of 160 cm
 • High school graduate 
 • Fluency in English (written and spoken)
 • No visible tattoos while you’re in Emirates cabin crew uniform (cosmetic and bandage coverings aren’t allowed)
 • Can adapt to new people, new places and new situations
 • Physically fit for this demanding role with a healthy Body Mass Index (BMI)


PHOTO REQUIREMENTS

Θα πρέπει να έχεις μαζί σου μία φωτογραφία καθώς και το βιογραφικό σου. Οι φωτογραφία θα πρέπει να καλύπτει τις προϋποθέσεις τις εταιρείας και ΕΔΩ μπορείς να βρεις όλες τις λεπτομέρειες. 


EMIRATES OPEN DAY

ΑΘΗΝΑ
Venue: Athenaeum InterContinental; 89-93 Syngrou Avenue
Date: 20 January 2020
Time: 09:00AM


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Venue: TO BE CONFIRMED
Date: 7 FEBRUARY 2020
Time: 09:00AM
 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΑ OPEN DAYS
Updated CV και 1 φωτογραφία

ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ, μπορούμε να σε βοηθήσουμε ώστε να έχεις ένα σωστά δομημένο προφίλ. Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. 

*Για το συγκεκριμένο OPEN DAY, δεν απαιτείται η συμπλήρωση online αίτησης.
 AEGEAN AIRLINES
Job Posted: 22-25/12/2019

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα αναζητά αεροσυνοδούς για τις βάσεις της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρόδο. Οι θέσεις εργασίας αναρτήθηκαν στο επίσημο SITE της εταιρείας και για τη συγκεκριμένη θέση, θα πρέπει να καλύπτεις τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 

REQUIREMENTS

 • Απολυτήριο Λυκείου
 • Άπταιστα Αγγλικά
 • Δεύτερη ξένη γλώσσα θα θεωρηθεί προσόν (Γαλλικά, Ρώσικα, Ιταλικά ή Γερμανικά)
 • Πτυχίο ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης θα θεωρηθεί επίσης προσόν
 • Ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (άνδρες)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ:

Updated CV
Πρόσφατη φωτογραφία (μέγεθος διαβατηρίου)

Κάνε την αίτησή σου:

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ


ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ // CLOSED FOR APPLICATIONS

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ // CLOSED FOR APPLICATIONS

 


ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ;

Καταρχάς γιατί γνωρίζουμε το χώρο πολύ καλά, έχουμε μελετήσει τη διαδικασία της συνέντευξης, έχουμε εκπαιδευτεί στη σύνταξη βιογραφικών, είμαστε σε επαφή με την αγορά, αγαπάμε αυτό το επάγγελμα και θέλουμε να σε βοηθήσουμε να πετύχεις!


ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Θα μελετήσουμε, θα σχεδιάσουμε και θα συντάξουμε το βιογραφικό σου και μέσα από μία προγραμματισμένη face-to-face ή skype συνεδρία θα το προσαρμόσουμε, θα το τελειοποιήσουμε και θα σε προετοιμάσουμε για το όνειρο. Δεν είναι όλα τα βιογραφικά για όλες τις δουλειές και δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να σε βοήθησουν για κάτι τέτοιο. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ και μαζί θα χτίσουμε την καριέρα σου!

Αφού συντάξουμε το βιογραφικό σου, θα σε προετοιμάσουμε έπειτα για τη διαδικασία της συνέντευξης: με μελέτη body language και eye contact. Θα κάνουμε μαζί πραγματικά case studies και interview role play, θα γίνει στα αγγλικά, θα εξοικειωθείς, θα νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση και θα είσαι πλέον έτοιμη για τη μεγάλη μέρα. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να σε ενημερώσουμε αναλυτικά!


WE KNOW HOW TO DO IT, COUNT ON US!
 


**Cover Photo by Emirates

Disclaimer: Το άρθρο είναι ενημερωτικό. Δεν έχουμε αποκλειστική συνεργασία με καμία αεροπορική εταιρεία, δεν ενεργούμε σαν επίσημος recruiter ή αντιπρόσωπος για κάποια από αυτές, αλλά ιδιωτικά και συμβουλευτικά, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας χωρίς κάποια δέσμευση με τρίτο συνεργάτη. Οι υπηρεσίες μας αφορούν την προετοιμασία των υποψηφίων και όχι την τοποθέτησή τους σε συγκεκριμένη θέση εργασίας.