WHO WE ARE


ΜΑΙΡΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Founder & Course Leader

Η Μαίρη Καλύμνου ξεκίνησε την καριέρα της στην αεροπορία το 2006 και μετρά ήδη 15 χρόνια εμπειρίας σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τόσο σε εμπορικές (commercial) όσο και σε ιδιωτικές πτήσεις (corporate). Το βιογραφικό της κοσμούν business jets όπως τα: Gulfstream 450/500/550, Embraer Legacy, Falcon, B757, Global Express και Cessna Citation, στα οποία έχει πολλάκις εξυπηρετήσει προσωπικότητες διεθνούς κύρους, όπως μέλη βασιλικών οικογενειών, αρχηγούς κρατών, CEO's καθώς και celebrities.

Το 2013, δημιούργησε το Maryhop, ένα Luxury Travel & Lifestyle Blog, όπου μοιράζεται συμβουλές και tips από τα ταξίδια της και στην ουσία αποτελεί το μοναδικό blog στην Ελλάδα όπου μπορεί να βρει κάποιος εμπεριστατωμένη πληροφόρηση για το επάγγελμα της αεροσυνοδού - από μία εν ενεργεία αεροσυνοδό. Εμπνέει καθημερινά εκατοντάδες γυναίκες να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να διεκδικήσουν μία καριέρα στο χώρο της αεροπορίας. H επιρροή της στις φιλόδοξες νέες αεροσυνοδούς, την οδήγησε στο να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα της, δημιουργώντας το "Τhe Vip Excellence", το πρώτο κέντρο καριέρας στην Ελλάδα, στο οποίο παραδίδει σεμινάρια και workshops προσεκτικά μελετημένα ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματική φύση της δουλειάς. Πρόκειται για μαθήματα κατάλληλα τόσο για εν ενεργεία, όσο και για μέλλουσες αεροσυνοδούς.


Στόχος της είναι να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, που περιλαμβάνει σύνταξη βιογραφικού, προετοιμασία για συνέντευξη, σεμινάρια, workshops και recruitment για αεροσυνοδούς αλλά και business consulting/ aircraft management για εταιρείες και operators. H 10χρονη εμπειρία της ως Vip αεροσυνοδός αλλά και οι γνώσεις σε συνδυασμό με το πάθος της για την αεροπορία συγκεντρώνονται όλα μαζί στο κέντρο αυτό, προετοιμάζοντας τις υποψήφιες αεροσυνοδούς για μία επιτυχημένη καριέρα στους αιθέρες. 

 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ 
 

To Κέντρο Καριέρας "The Vip Excellence" ιδρύθηκε το 2016 στην Ελλάδα και απευθύνεται σε μέλλουσες ή υφιστάμενες αεροσυνοδούς, οι οποίες επιθυμούν να ξεκινήσουν μία καριέρα στην αεροπορία ή ενδιαφέρονται να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους, ώστε να εισέλθουν στον υπέροχο κόσμο των Vip Jets. 

Σκοπός μας είναι να "απογειώσουμε" το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στον αέρα, μέσα από την εξατομικευμένη συμβουλευτική, την άριστη καθοδήγηση αλλά και τις εκλεπτυσμένες παρουσιάσεις που παρέχουμε. Εργαζόμαστε σε μικρά γκρουπ των 8-10 ατόμων, ώστε να αφοσιωνόμαστε πλήρως στις ανάγκες του εκάστοτε συμμετέχοντα ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε την δημιουργία μίας εξαιρετικής ατμόσφαιρας μάθησης στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσά μας. Ο χώρος μας είναι διακοσμημένος με βάση τα χρώματα και τις τάσεις της αεροπορίας, προβάλλοντας στο μοναδικό μας Aviation Wall τις πιο όμορφες, διαχρονικές και stylish στολές αεροσυνοδών και φυσικά είναι εμπνευσμένος από όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που έχουμε συναντήσει στην πορεία της καριέρας μας. Μία πρώτη ματιά εδώ.
 

Η πολύχρονη εμπειρία μας και οι εξειδικεμένες γνώσεις μας εφαρμόζονται σε τέσσερις τομείς: Seminars, Workshops, Consulting, Business Courses.


Το "διαμαντάκι" μας, το Vip Flight Attendant Seminar απευθύνεται τόσο σε εν ενεργεία, όσο και σε μελλοντικές Vip αεροσυνοδούς και εστιάζει στην ανάπτυξη και καλλιέργεια των ικανοτήτων που απαιτούνται από την ιδιωτική αεροπορία. Παράλληλα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται θεματικά Workshops σε συνεργασία με διακεκριμένους επαγγελματίες και ειδικούς από κάθε τομέα, ενώ παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής  αλλά και in-house σεμινάρια που απευθύνονται σε business operators. Tα παραπάνω, σε συνδυασμό με την καθοδήγηση που προσφέρουμε σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, με εξειδίκευση στην παγκόσμια αγορά της αεροπορίας, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για μία επιτυχημένη καριέρα.
 
 

Το "Τhe Vip Excellence" πρωτοπορεί στην Ελλάδα  
καθώς αποτελεί το πρώτο κέντρο καριέρας που εξειδικεύεται στο χώρο του business aviation,
ενώ πρόκειται και για το μοναδικό στο είδος του!

 

Ακολούθησέ μας στο Facebook και το Instagram για ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο!